3DZug Autotransporter megapack 3DZug Autotransporter megapack
3DZug Autotransporter megapack 3DZug Autotransporter megapack
3DZug Autotransporter megapack
0 Review | Review toevoegen
beschrijving: Duitsland is en blijft een land van automobilisten en 3DZUG heeft ook een hart voor hen: in de Train Simulator kunt u nu onze nieuwe Autotransporter Megapack gebruiken om...

Artikelnummer

11

€ 21,95
Prijs per stuk

Voorraad : 13

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 21
Aantal: 
Bestellen
 
beschrijving:

Duitsland is en blijft een land van automobilisten en 3DZUG heeft ook een hart voor hen: in de Train Simulator kunt u nu onze nieuwe Autotransporter Megapack gebruiken om ontelbare voertuigen in één keer voor een zacht prijsje te verplaatsen.
Er zijn geen grenzen aan veelzijdigheid: vervoer moderne auto's op onze Laars autotransporter, bestelwagens op de Laadgs bestelwagen en dure luxe auto's in onze gloednieuwe ingesloten Hccrrs-auto's.

                           


Dankzij de meegeleverde CarCreator kunnen honderden varianten met verschillende niveaus van vervuiling en zelfs graffiti worden gegenereerd op basis van uw samenstelling
Ontwerp de auto volledig volgens uw wensen. Dit pakket bevat de Laaers Car Transporter-wagens, Laadgs Transporters en de Hccrrs Car Transporter.
Naast Quickdrive-treinen zijn er vier taken bovenop!

Volg de links voor de gedetailleerde wagenbeschrijving.
  
features:

• Laaers autotransporter inbegrepen
• Laadgs bestelwagen inbegrepen
• Hccrrs autotransporter inbegrepen
• 2 taken voor Berlijn-Leipzig inbegrepen (vereist DTG BR 189 en Ruhr-Sieg-Line (Hagen-Siegen)) (overgenomen van de Hccrrs-autotransporter)
• 2 taken voor Mannheim-Karlsruhe inbegrepen (vereist Ruhr-Sieg-Line (Hagen-Siegen)) (ontleend aan de tweelingset AT42405 / 42406)

 Bestandsgrootte ca. 250 MB - Bestand met Winzip-pakket.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Trainsim2017.nl Webshop