B42 Rail Route Zurich - Olten   TS2020
B42 Rail Route Zurich - Olten   TS2020
B42 Rail Route Zurich - Olten TS2020
1 Review | Review toevoegen
De route is afkomstig van het prototype. De bouwdatum van de systemen is 2011. Alle railsystemen en gebouwen komen uit dit jaar. Daarom zijn bijvoorbeeld het treinstation van Zürich...

Artikelnummer

26340

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad : 28

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 29
Aantal: 
Bestellen
 
De route is afkomstig van het prototype. De bouwdatum van de systemen is 2011. Alle railsystemen en gebouwen komen uit dit jaar. Daarom zijn bijvoorbeeld het treinstation van Zürich (Löwenstrasse) en de toegangsbruggen niet beschikbaar. De gehele route heeft een gemeenschappelijk SBB bovenleidingsysteem en verschillende bovenleidingvrije verbindingssporen. Het signaalsysteem is een mix van het systeem N (nummers) en L (lampen) dat wordt gebruikt door SBB. Het is mogelijk dat een sectie met het oude systeem wordt gevolgd door een wijziging naar het nieuwe systeem zonder vermelding. Ook werd veel nadruk gelegd op prototypische stationsgebouwen en de snelheidslimieten. De meeste stations hebben verschillende onderbrekingspunten, onderverdeeld in sectoren op het platform. Als je een korte trein rijdt, is het mogelijk dat je niet helemaal naar het einde van het perron hoeft te rijden.

 

De add-on wordt volledig gepubliceerd zonder extra rollend materieel en taken. Een pakket taken met geschikt rollend materieel wordt later apart aangeboden op Trainsimulator.ch.

 

De volgende delen van de route zijn geïntegreerd in de simulatie:

 

• Centraal station Zürich - Baden - Brugg AG - Aarau - Olten (hoofdroute)

• Centraal station Zürich - Heitersberg - Lenzburg - Aarau

• Wettingen - Baden Oberstadt - Mägenwil (alleen goederentreinbedrijf)

• Brugg AG - Lupfig - Othmarsingen
Feedback sturen
Geschiedenis
Opgeslagen
Community

Sorteren op:

Bahnilein - 26-04-2021 15:19

Sehr schöne Strecke, ein Pflichtkauf für Schweizer Fans oder die es werden wollen, vielen Dank!

Trainsim2017.nl Webshop