Bernina Line: Poschiavo to Tirano

Verken de veeleisende Alpenvalleien van Zwitserland met de machtige Bernina-lijn van Rivet Games: Poschiavo - Tirano! In 1904 werd de revolutionaire Albula-lijn geopend voor verkeer, die zich uits...

Artikelnummer

37005 

EAN

 

€ 24,99
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen
Verken de veeleisende Alpenvalleien van Zwitserland met de machtige Bernina-lijn van Rivet Games: Poschiavo - Tirano!

In 1904 werd de revolutionaire Albula-lijn geopend voor verkeer, die zich uitstrekt tot aan het kuuroord St. Moritz en zorgt voor de voortzetting van de routeverbindingen in Oost-Zwitserland. Het duurde slechts ongeveer een jaar voordat de besprekingen over een andere spoorweg begonnen. Een route die naar het zuiden loopt door de Berninavallei en klimt tot 2253 m (7392 voet) voordat de afdaling naar de Zwitsers-Italiaanse grens begint.

De nieuwe route zou tot nu toe de meest uitdagende zijn, aangezien de hoogteverschillen binnen een bepaalde afstand vele adembenemende haarspeldbochten met zich meebrengen en enkele van de steilste beklimmingen ooit op conventionele spoorwegen omvatten. De lijn werd tussen 1908 en 1910 in fasen geopend als een elektrische enkelsporige spoorweg en verbindt Italië met het Zwitserse routenetwerk.

In de eerste decennia van zijn bestaan ​​had de Bernina-spoorweg financiële moeilijkheden na een dure constructie; het werd zelfs failliet. De route werd in 1943 gered nadat hij was overgenomen door de Rhätische Bahn (RhB), die hem aanzienlijk moderniseerde, inclusief het herontwerp van de toproute, die oorspronkelijk was gebouwd voor landschapsdoeleinden, maar zich bevond in lawinegevaarlijke gebieden.

Sindsdien heeft de route zich gevestigd als een belangrijke toeristische route voor diegenen die op zoek zijn naar adembenemende uitzichten en alpine resorts, en is het de thuisbasis geworden van de "Bernina Express" (BEX), die Chur, Davos en St. Moritz met de pas verbindt panoramawagens op maat voor een optimaal zicht.

En dankzij de inspanningen van Rivet Games kun je in Train Simulator de beroemde Bernina Express naar het Italiaanse eindpunt brengen terwijl je het legendarische Brusio-spiraalviaduct oversteekt en door de straten van Tirano rijdt!
Inbegrepen scenario's
Er zijn in totaal 5 carrièrescenario's, 3 Railfan-scenario's, 1 passagiersmodus en 1 gratis-gamescenario:

- [ABe 8/12 RhB] Allegra rijopleiding
- [ABe 8/12 RhB] Campocologno oliecollectie
- [ABe 8/12 RhB] Zomer noord
- [ABe 8/12 RhB] BEX winter noord
- [ABe 8/12 RhB] Herfst naar het zuiden
- [Railfan-modus] Miralago-station
- [Railfan-modus] Brusio rond viaduct
- [Railfan-modus] Tirano-stad
- [Passagiersmodus] Cadera naar Tirano
- Poschiavo zomer

Andere scenario's zijn online beschikbaar in de Steam Workshop en in de game. De scenario's van de Train Simulator Steam Workshop, die nog veel meer spannende uren spelen garanderen, zijn gratis en gemakkelijk te downloaden. Scenario's worden dagelijks toegevoegd. Kom gewoon een keer langs!

belangrijkste kenmerken
- 22 kilometer spoor van Cadera naar Tirano
- RhB signaalsysteem
- Willekeurige stops
- Zeer gedetailleerde stationsmodellen en eigen scenario's / infrastructuren
- ABe 8/12 Allegra EMU in RhB-kleuren
- Bernina Express "BEX" panoramawagons in RhB-kleurstelling
- Za olietankwagons
- Lb-v containerwagen
- Sp-w houten goederenwagen
- 5 carrièrescenario's, 3 railventilatormodi, 1 passagiersmodus en 1 gratis spelscenario
- Compatibel met het "snelle spel"

Downloadgrootte: 597,6 MB
 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.