Lake Constance: Schaffhausen – Kreuzlingen route

Verken de adembenemende "Seelinie" aan de Bodensee: Schaffhausen - Kreuzlingen-route vanaf Rivet Games! Bodensee: de route Schaffhausen - Kreuzlingen maakt deel uit van de Zwitserse "Seeline" van ...

Artikelnummer

37008 

EAN

 

€ 34,99
€ 24,49
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 35
Aantal: 
Bestellen

Verken de adembenemende "Seelinie" aan de Bodensee: Schaffhausen - Kreuzlingen-route vanaf Rivet Games!

Bodensee: de route Schaffhausen - Kreuzlingen maakt deel uit van de Zwitserse "Seeline" van Schaffhausen naar Rorschach, het Zwitserse deel van de treinroute rond de Bodensee (Bodensee) en ligt in de regio Thurgau. De route omvat het adembenemende deel van Kreuzlingen naar Schaffhausen.

De route van vandaag werd gebouwd in vier secties van 1869 tot 1895. Aanvankelijk waren er 3 Zwitserse spoorwegmaatschappijen die in dit gebied routes aanlegden. De NOB (Swiss Northeast Railway) nam de afzonderlijke trajecten geleidelijk over en combineerde ze. In 1902, toen Zwitserland zijn spoorwegmaatschappijen begon te nationaliseren, nam de SBB de route over. In 1928 begonnen ze de lijn te elektrificeren, maar vanwege hun status als zijlijn werd de elektrificatie pas in 1969 voltooid.

In de jaren negentig begon de SBB de route langzaam af te sluiten. Maar in 1996 nam de MThB (Mittelthurgaubahn) de lijn over en begon met het moderniseren van de sporen en treinen. In 2002 nam SBB-dochter “Thurbo” de route en het grootste deel van het rollend materieel over.

Tegenwoordig wordt de route bediend met moderne meervoudige eenheden die elk half uur in beide richtingen rijden. Ontdek wat er nodig is om de zeelijn betrouwbaar te bedienen met de gedetailleerde route Bodensee: Schaffhausen - Kreuzlingen!

Inbegrepen scenario's

Er zijn in totaal 7 uitdagende carrièrescenario's en 2 scenario's voor de Railfan-modus inbegrepen:

 * [RABe-526] stoel terug in Schaffhausen
 * [RABe-526] rijschooltrein
 * [RABe-526] Kreuzlingen teamwissel
 * [RABe-526] Zomer naar het oosten
 * [RABe-526] train training
 * [RABe-526] winter naar het westen
 * [RABe-526] Omleiding Winterthur
 * [Railfan-modus] Schaffhausen
 * [Railfan-modus] Stein am Rhein

Andere scenario's zijn online beschikbaar in de Steam Workshop en in de game. De scenario's van de Train Simulator Steam Workshop, die nog veel meer spannende uren spelen garanderen, zijn gratis en gemakkelijk te downloaden. Scenario's worden dagelijks toegevoegd. Kom gewoon een keer langs!


 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.