Protrain 2 Erste Fernbahn Leipzig Riesa Dresden
Protrain 2 Erste Fernbahn Leipzig Riesa Dresden
0 Reviews | Review toevoegen
Beschrijving: Leipzig - Dresden   Inclusief printkit (omslag, handleiding) om te printen! Downloadversie: 265 MB Onze volgende AddOn ProTrain 2 Leipzig - Dresden neemt je mee...

Artikelnummer

PT02-91123

€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad : 22

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 9
Aantal: 
Bestellen
 
Beschrijving: Leipzig - Dresden

 

Inclusief printkit (omslag, handleiding) om te printen! Downloadversie: 265 MB


Onze volgende AddOn ProTrain 2 Leipzig - Dresden neemt je mee naar de Vrijstaat Saksen. Ontdek de originaliteit van het Saksische landschap. Naast de realistische steden zoals Leipzig, Riesa en Dresden, staan ​​talloze kleinere steden met hun breekpunten langs de route. Een van de belangrijkste aandachtspunten van deze add-on is het realistische S-Bahn-verkeer in de gebieden van Leipzig. Ga de uitdagingen aan van een bestuurder over lange afstanden, Interregio en lokaal vervoer op deze boeiende schilderachtige route.

Tal van locomotiefmateriaal en geschikt automateriaal zorgen voor een opwindende ervaring van vele taken. De goederentreinen in de AddOn completeren dit programma.
Stap in en ervaar een route als nooit tevoren. Of u nu regionaal, langeafstands- of vrachtverkeer wilt rijden, alles is inbegrepen in ProTrain 2.

Neem de BR 101 of de BR 112 InterRegio of InterCity van Dresden naar Leipzig. In de klasse 143 neemt u de S-Bahn van Leipzig naar Miltiz, Gaschwitz of via Schwartzestrasse naar Gaschwitz. Voel het
Schema in de nek en sluit geen compromissen, anders heb je ergens om je vertraging te krijgen.
Onthoud wat het betekent om een ​​goederentrein samen te stellen en een lange-afstandsroute te rijden. Je moet wachten terwijl de passagier je inhaalt. Maar het kan je ook gebeuren in de voorsteden dat een vertraagde IC wordt gepasseerd en je rooster wordt verward.

Heb je ooit over de bestuurder in met IR-besturing gekeken? Dit is nu voorbij! In ProTrain 2 kun je niet alleen IR rijden, maar ook de IR / IC-stuurrijtuig en de regionale stuurrijtuig. Dompel jezelf onder in een nieuwe wereld van spoorwegsimulatie met een ongekend landschap. Rij door steden die je een diep inzicht in het binnenland bieden of ervaar Leipzig 's nachts. Je zult zien, het is het waard!

route:
Van Leipzig via Riesa naar Dresden

Roll Materiaal:

- BR 101
- BR 112
- BR 232 (132 / groen / oud / als variant)
- BR 143
- IC / IR-stuurstand rijtuig
- RE 160 stuurstand rijtuig
- Zes realistische, gedetailleerd gebouwde voeten

- IR / IC-auto
- vrachtauto's
- Honderden nieuwe objecten met individuele fotorealistische normale, nacht- en sneeuwstructuren
- nieuwe bomen en terreinstructuren
- nieuw wegennet
- nieuwe geluiden
HL-signaalsysteem van de DR
- KS-signaalsysteem van de DB / DR
- vormsignalen
- 30 spannende taken
- Seinkaarten

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Trainsim2017.nl Webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies