RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04
RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04 RHB Enhancement Pack 04
RHB Enhancement Pack 04
0 Review | Review toevoegen
its the last one

Artikelnummer

37003

€ 19,99
€ 10,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 20
Aantal: 
Bestellen
 
Zoals de traditie in eerdere RhB Enhancement Packs is vastgelegd, is de ster van de show een gloednieuwe
locomotief, en deze keer wordt de unieke RhB Ge 6/6 II meegeleverd, die op de Surselva zal rijden:
Reichenau-Tamins - Disentis / Mustér en Albula: St Moritz - Thusis routes.
De RhB Ge 6/6 II dateert uit de jaren vijftig en is ontworpen om vracht te vervoeren, waarbij het oudere locomotieven overnam die niet krachtig genoeg waren om aan de eisen te voldoen - vooral tijdens de bouw van de Bergell-centrale, die ongeveer 1000 ton cement nodig had een dag om op schema te blijven.
Een nieuwe locomotief zou worden ontworpen om 250 ton de uitdagende hellingen van de Albula-spoorlijn op te trekken, deze locomotief zou een Bo’Bo’Bo-wielconfiguratie hebben, waardoor er voldoende gedistribueerd vermogen mogelijk is voor het vervoeren van vracht. De eerste twee werden geleverd in 1958 en kregen de Ge 6/6 II-classificatie (wat betekent dat het het tweede type elektrische locomotief van de RhB was met zes assen, die allemaal aangedreven werden).
In 1965 werden nog eens 5 locomotieven gebouwd en de vloot werd een tijdlang gebruikt in snelle reizigerstreinen. Sinds de jaren 1990, toen de Ge 4/4 III werd geïntroduceerd, zijn de 6/6 II's teruggebracht tot vracht- en secundaire passagiersrechten, en ondanks hun leeftijd zijn ze nog steeds in dienst.
Met het RhB Enhancement Pack 04 van Rivet Games kun je de leiding nemen over treinen met gemengd verkeer
aan boord van de Ge 6/6 II, met slepende EW4 A & B-passagiersbussen en een bagagebus voor de bezittingen van toeristen, over het virtuele RhB-netwerk. Aanvullende scenario's zijn ook opgenomen voor zowel de Surselva- als Albula-lijnen.
 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.