Simtrain Bernina Express Pack Allegra
Simtrain Bernina Express Pack Allegra
1 Review | Review toevoegen
Bernina plus pack Allegra Allegra. "- met deze groet ingenomen passagiers in meerdere eenheden van de nieuwe generatie, de Rhätische Bahn (RhB) De nieuwe meerdere eenheden" ALLEGRA". Bestaat uit twee

Artikelnummer

25016

€ 17,50
€ 8,75
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 8
Aantal: 
Bestellen
 
Bernina plus pack Allegra

Allegra. "- met deze groet ingenomen passagiers in meerdere eenheden van de nieuwe generatie, de Rhätische Bahn (RhB) De nieuwe meerdere eenheden" ALLEGRA". Bestaat uit twee tractie en een middenrijtuigen in deze PLUS Pack is het Abe 8/12 3501" Willem jan Holsboer "en Abe 8/12 3502" Friedrich Hennings "klaar om te vertrekken naar de virtuele treinbestuurder. Zoals AI zet de" Carlo Janka "met de no. 3503 op de weg. de gelovigen, moderne drijfcabine, fotorealistische interieur en authentieke Allegra-rijgeluid zal u ook inspireren!

10 op realiteit gebaseerde treinbestuurderstaken bieden gevarieerde attracties op de legendarische Bernina-route.

Het rollend materieel:
RhB ABe 8/12 - Railcar, bestaande uit:

Breng het hoofd naar voren
middenrijtuigen
Rij hoofd achterin

De tweetraps meervoudige unit, gebouwd in 2009 door Stadler-Rail, kan zowel op de AC-secties van het hoofdnetwerk als op de DC-lijnen, dwz de Bernina-lijn, worden gebruikt. Het voertuig heeft standaardkoppelingen en is ontworpen om RhB-auto's te vervoeren. In het bijzonder is het ook gepland om de Bernina Express te besturen met de 6 panoramische rijtuigen met deze spoorwagon van Chur zonder de locomotieven naar Tirano te verplaatsen. Met een vermogen van 2600 kW en een starttrekkracht van 260 kN behaalt het een V / max. van 100 km / h.

De taken:
Trein AB_01 Regio Puschlav
Train AB_02 Allegra als een regio in het zuiden
Trein AB_03 Bernina-Express-heenreis
Trein AB_04 Bernina Express Return
Trein AB_05 Ski-Express in Engadin
Train AB_06 gemengde regio
Trein AB_07 Avondtrein in Puschlav
Trein AB_08 Allegra dubbele tractie
Train AB_09 goederentrein met Allegra

Een groot Zwitsers bedrijf heeft de Railrider uitkijkauto's geboekt voor zijn persoonlijke uitje. Eigenlijk was het de bedoeling om ze door de gele treinwagon nr. 34 te laten trekken. Op korte termijn was dit echter elders geregeld. En daar, als versterking van de Bernina Express, is op Alp Grüm een ​​Allegra gereed, de observatie-auto's zijn hier bevestigd. Neem deze trein naar Engadin.

De dienstregelingen voor de taken:
Zoals met alle track add-ons van Simtrain.ch, vindt u ook complete servicetabellen voor alle taken. Deze omvatten naast Kilometrierung en snelheden bijzonder locatiegegevens van sporen en tijdschema, en in de laatste kolom informatie over onderhoud en Zugsbegegnungen.

Systeemvereisten:
Microsoft Train Simulator add-on Bernina Express
Windows XP, Vista, Win7
2 GHz-processor
1 GB RAM
Grafische kaart met min. 256 MB
Downloadgrootte: 40 MB
Installatiegrootte: 50 MB

Sorteren op:

Martin - 03-11-2020 15:20

Das Addon hat mir gut gefallen

Trainsim2017.nl Webshop