3DZug Silberlinge N Wagen Proto types
3DZug Silberlinge N Wagen Proto types
3DZug Silberlinge N Wagen Proto types
0 Review | Review toevoegen
beschrijving: Iedereen kent ze en heeft al met hen gereden: de N-Wagens, beter bekend als "Silberlinge". Al meer dan 40 jaar zijn ze actief in gebruik, door de jaren heen hebben...

Artikelnummer

14

ÔéČ┬á8,49
Prijs per stuk

Voorraad : 14

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 8
Aantal: 
Bestellen
 
beschrijving:

Iedereen kent ze en heeft al met hen gereden: de N-Wagens, beter bekend als "Silberlinge". Al meer dan 40 jaar zijn ze actief in gebruik, door de jaren heen hebben ze veel nieuwe verf gekregen en zijn ze nog steeds in de reizigers treinen te zien.
Bijna alle generaties van deze onverwoestbare gezel kan worden gereden, zelfs bij 3DZUG / RW0381 - maar een versie ontbreekt tot nu toe: De "pre-serie" populaire "zilverlingen". Deze kloof, hebben we nu onder meer: ÔÇőÔÇő5 prototypes van verschillende ontwerpen, lay-outs en materialen door de Bundesbahn ontwikkeld in de late jaren 1950, is nu ook in Train Simulator worden gereden.
Trouw aan de echte modellen, hebben we een grote inspanning geleverd om de verschillen zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. En het resultaat is echt indrukwekkend: elk van deze wagen's is uniek!
Met veel aandacht voor detail, nemen wij u nogmaals in het verleden en nog steeds ruimte laten voor kleine experimenten: In aanvulling op geanimeerde blokremmen onze prototypes hebben een experimenteel nachtverlichting, die is ontworpen voor krachtigere pc's en kan worden vervangen. Het uitgebreide geluid reproduceert alle interieurgeluiden levensecht en zorgt zo voor een bijzonder realistische lol. Natuurlijk kan onze bewezen 3DZUG functies niet ontbreken: Alle wagens kunnen afzonderlijk in drie verschillende niveaus van besmetting worden weergegeven en hebben jullie Zugziele gewenst. Een opgenomen taak voor de Koblenz-Trier-lijn completeert dit unieke pakket.


features:

- ABn 701-prototype
- Bn 714 flesgroen (geklonken) prototype
Bn 715 chroomoxide-prototype
- Bn 720-prototype
- Bn 720 oceaanblauw prototype
- realistisch geluid
- Realistisch innerlijk geluid
- 3 binnenaanzichten met meerdere zitplaatsen
- geanimeerde remblokken
- 3 verschillende vervuilingsgraden (CarCreator) kunnen worden ingesteld via de setup
- 2 opgenomen taken voor Koblenz-Trier (BR 86 is nog een extra vereist)
- experimentele buitenverlichting
- tal van verstelbare treinbestemmingen
- achterlicht
- Dynamische cijfers
- Quickdrive voor V 200 en BR 86
 

Bestandsgrootte circa 94 MB

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.