Simtrain Engadin Express ( MSTS )
Simtrain Engadin Express ( MSTS )
0 Review | Review toevoegen
Engadin Express voor Microsoft Train Simulator De huidige Engadin Express sluit een gat in de RhB-reeks van Simtrain.ch. In de afgelopen 10 jaar zijn geleidelijk de sporen en voertuigen van de Rhätis

Artikelnummer

25017

€ 26,00
€ 13,00
Prijs per stuk

Voorraad : 13

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 13
Aantal: 
Bestellen
 
Engadin Express voor Microsoft Train Simulator

De huidige Engadin Express sluit een gat in de RhB-reeks van Simtrain.ch. In de afgelopen 10 jaar zijn geleidelijk de sporen en voertuigen van de Rhätische Bahn gecreëerd. Het metermeter spoorwegnetwerk is nu compleet met deze fabriek en de Train Sim treinbestuurder kan alle sporen van deze Zwitserse bergbaan rijden.

Als afzonderlijke aanvullende producten kunnen "Allegra Stammnetz Plus" en "RhB Nostalgia" op elk moment worden geïnstalleerd.

De route van de Engadin Express van simtrain.ch behoren de werkelijke Engadin-Line van de Rhätische Bahn van Bever naar Scuol-Tarasp, het Oberengadin Driehoek van St. Moritz en Pontresina via Samedan naar Bever, de Vereina van Klosters naar Sagliains in het Unterengadin en de Een deel van de Bernina-spoorlijn van Pontresina naar St. Moritz. De diversiteit van deze secties komt ook overeen met het geleverde rollend materieel. De Trainsim machinist neemt bijna de hele rollend materieel van het RhB hoofdnetwerk, evenals een aantal geselecteerde voertuigen van de Bernina Railway. En als een bijzonder hoogtepunt van Vervoer met de auto trein met de afstandsbediening auto BDT 1731, de overdekte auto-dragende wagens en een open laad- en end auto's is inbegrepen.


De Engadin-lijn van de RhB

De eigenlijke Engadineroute loopt van Bever, het verbindingsstation naar de Albula-lijn, langs de Inn door het Boven- en Unterengadin. Passing Madulain met zijn mooie Engadiner huizen in Zuoz met de internationaal bekende Liceum Alpinum, over de indrukwekkende viaduct van Cinuos-chel bereikte de lijn Zernez. Zernez is het startpunt van de weg door het Zwitserse nationale park, over de Ofenpass en de Stelvio-pas. Vervolgens passeert de spoorweg de vallei tussen Zernez en Susch en arriveert in Sagiains, het zuidelijke portaal van de Vereina-tunnel. De tocht gaat vervolgens via het Unterengadin met de dorpen van Lavin, Guarda, Ardez en Ftan tot het eindpunt in de badplaats Scuol-Tarasp. Hier is er een aansluiting op de postbus naar Samnaun, Landeck en Val Sinestra.

Deze spoorweg van Graubünden viert zijn 100-jarig jubileum in 2013. In die tijd, 1913, was dit deel van de Rhätische Bahn de eerste volledig geëlektrificeerde lijn van de RhB. Met een lengte van 50 kilometer passeert de trein 17 tunnels en meer dan 79 grote en kleine bruggen door het hooggebergdal. Andere beroemde kloof tussen Zernez en Susch was, zoals op 19 maart 1937, de bruine "Kastenlok" opgevaren Ge 4/6 391 op een sneeuw glijbaan, naar beneden stortte neer in de Inn en werd pas hersteld na meer dan twee maanden.

rollend

In Engadin zijn tegenwoordig allerlei voertuigen te vinden, zelfs de blauwe controlewagen van de Arosa-lijn is hier in treinen
Pontresina-Schuls / Scuol-Tarasp.

- Ge 4/4 '"Surselva" - een met uitsterven bedreigde locomotiefserie
- Ge 4/4 "" Samedan "en" Zuoz ", de locomotief voor alle treintypes
- Ge 4/4 '"in verschillende varianten, deels met handwielbediening, deels met joystick
- Ge 6/6 ', de legendarische RhB-krokodil in 2 varianten
- Ge 6/6 "" St. Moritz "voor de leiding van goederentreinen
- Gem 4/4 voor continue treinen van het trunknetwerk / Bernina-lijn
- motorwagens en controle auto voor woon-treinen als NEVA-pendeltrein welke auto BDt1721 en "Schiers swing" te regelen
- BDt - controleauto voor autotreinen BDt 1731, ABt 1701 (rood) en Bt 1703 (blauw)
- Dieseltractor Tm 114
- Bouwservice locomotief Gmf 4/4
- Bernina-treinwagon Abe 4/4 nr. 54 en nr. 30 voor missies Pontresina-St. Moritz

Naast deze "trekpaarden" van de Rhätische Bahn is er een grote vloot van auto's met personen- en goederenwagens voor alle gebieden inbegrepen. Vooral opmerkelijk is de Vereinatunnel wagen trein, bestaande uit controleauto, eindrijtuigen, Auffahrwagen en bedekt trolley. Maar de populaire speciale auto's zoals panorama's, Glacier Express auto's, Gourmino en jumbo dineren auto's, observatie auto's en nog veel meer zijn opgenomen in de collectie. Alle tractie-eenheden zijn in de normale versie en in de versie voor rijden met het RAILDRIVER-bedieningspaneel. De laatste dragen het achtervoegsel "RD".


Uitbreidingspakketten kunnen uw voertuiginventaris nog steeds aanvullen. Ze bevatten:

- RhB Nostalgia met 4 stoomtreinen, 2 elektrische locomotieven en 17 nostalgische auto's
- Bernina Railway, baan en voertuigen en taken als track-CD
- ALLEGRA Master Network Plus, de Allegra-voertuigen voor het RhB-kernnetwerk
- BERNINA-Allegra Plus, Allegra-voertuigen voor de Bernina-spoorlijn

De Auffahrwagen

Skl-tv_849X koets met gemonteerde passerelle
Skl-tv_849X_ lege lege auto
Skl-tv_849X_galaden1 geladen auto 1 richting Sagliains
Skl-tv_849X_galaden2 geladen auto 2 richting Sagliains
Skl-tv_849X_galaden_RW1 geladen wagen 1 in de richting Selfranga (rendement, de auto's in tegengestelde richting belast)
Skl-tv_849X_galaden_RW2 geladen loopkat 2 Selfranga richting (terug, de auto's in tegengestelde richting belast)

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.